Зареждане

Шампион по карате спаси момиче от въоръжени похитители

Шампион по карате спаси момиче от въоръжени похитители
Публикувано на: Юли 3, 2023 в 02:00 ч
Целта на всяка академия по бойни изкуства е да подготви бъдещи шампиони. Но това наследство се измерва не само с медали и победи. Важно е да си достоен човек, който може да се докаже както в спорта, така и извън него. Наскоро Андрей Филимонов, който е шампион по карате показа много високи лични качества.

След полунощ Андрей вижда четирима мъже да влачат момиче към гаражите. Хулиганите й запушили устата, но боецът се загледал и разбрал, че всичко това се прави против волята на момичето. Филимонов действа без ни най-малко забавяне. Той се втурва към нападателите, въпреки численото им превъзходство.

Оказало се, че похитителите са въоръжени - единият бил с нож в ръцете. Андрей бързо успява да го нокаутира, а останалите избягали. Андрей прави наистина голям подвиг, защото не се уплаши от въоръжените нападатели, които са повече. Той проявява смелост и спасява живота на момичето.

Това обаче не минава без щети. Андрей е отнесъл няколко крошета, което е видимо по окървавеното му лице. В крайна сметка момичето е спасено, което е най-важно. Андрей споделя, че на негово място всеки би постъпил по същия начин, което едва ли отговаря на истината.

Филимонов е сребърен медалист от Световното първенство и трикратен носител на Купата на Азия по Косики Карате. И докато някои хора тренират, за да се перчат по улиците, то има и такива, които тренират, за да помагат на другите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес