Зареждане

Майк Тайсън показва скорост преди битката с Джейк Пол

Майк Тайсън показва скорост преди битката с Джейк Пол
Публикувано на: Април 17, 2024 в 16:00 ч
Железният Майк Тайсън се е засилил към боксовия си мач с Джейк Пол... буквално.

На 20 юли, бившият обединен световен шампион в тежка категория се завръща на ринга за дългоочаквания сблъсък с превърналия се в боксьор YouTuber Джейк Пол. От 80-хилядния стадион "AT&T" в Арлингтън, Тексас, срещата между Пол и Тайсън ще се излъчва на живо по Netflix - за първи път за стрийминг гиганта и неговите над 260 милиона абонати.

След съобщението Тайсън споделяше кадри от интензивните си тренировки, което накара мнозина да предположат, че "Kid Dynamite" прилича на боец, който адски много иска да докаже, че все още има много гориво в резервоара.

Наскоро Тайсън сподели кратък клип, в който прави спринтове, докато отправя предупреждение към " The Problem Child".


 "Идвам си за теб", написа Тайсън в клипа.

Тейлър срещу Серано 2 ще се подгряват битката на 20 юли



Тайсън също така разкри, че в допълнение към битката му с Джейк Пол това лято, феновете ще видят и дългоочаквания реванш между две от най-добрите боксьорки в света в момента.

Ирландската звезда Кейти Тейлър, която в момента властва като неоспорима световна шампионка в лека и супер лека категория, ще изложи последната на риск, когато се изправи срещу опонентката от класиката от 2022 г. с пуерториканската сензация Аманда Серано.

"Имаме най-голямото женско боксово събитие на нашата файткарта", написа Тайсън. "Винаги съм се застъпвал за това жените боксьорки да получават по-голямо признание и да им се плащат по-големи парични суми, така че включването на битката Тейлър срещу Серано 2 в нашата файтка е историческо."

Първата среща на Тейлър и Серано беше първият женски боксов мач в "Медисън Скуеър Гардън" и беше високо оценена като най-голямата женска битка на всички времена. Тя беше обявена за двубой на годината от Sports Illustrated и за събитие на годината от The Ring.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес