Зареждане

Треньорът Джон Кавана: Конър Макгрегър изглежда 'супер ловък' преди UFC 303

Треньорът Джон Кавана: Конър Макгрегър изглежда 'супер ловък' преди UFC 303
Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:00 ч
Старши треньорът Джон Кавана заяви, че Конър Макгрегър изглежда изключително умел в спарингите преди завръщането си в UFC 303.

На UFC 303 това лято Конър Макгрегър най-накрая ще се завърне в октагона. Той ще го направи за първи път от три години, датиращи от времето, когато счупи крака си срещу Дъстин Поарие.

Завръщането му ще се състои срещу Майкъл Чандлър. Двамата се заканваха, че ще се бият един срещу друг в продължение на повече от година и сега най-накрая това се осъществи.

В скорошно интервю Джон Кавана предостави актуална информация за това как върви напредъкът на ирландеца преди боя.


Кавана похвали Макгрегър

"Той изглежда супер ловък", заяви Кавана пред Severe MMA. "Има бойци, които, когато не се бият ... започват да се превръщат в тромави и е трудно да поддържат нивото на интензивност. Дори и да не е физическа, нивото на умствена интензивност е винаги да мислиш за тренировки, винаги да мислиш за последователности, винаги да мислиш за техники. Това е нещо, което Конър естествено е имал през цялата си кариера.

"Така че, въпреки че имаше моменти, в които той снима и прави това, прави онова, ние все пак винаги водим разговори напред-назад, докато някои бойци са като: "Ако не се бия, дори не искам да гледам състезания. Просто ще се подготвя, когато ми предстои битка. Той се върна на тепиха толкова рязък, колкото е бил винаги. Разбира се, трябва да навъртим рундове и да подобри кондицията си, за да бъде готов за състезание, но техниката му е остра както винаги."

Какъв според вас ще бъде изходът при сблъсъка между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес