Зареждане

Шон Стрикланд: Любовта към държавата е вредна за психиката

Шон Стрикланд: Любовта към държавата е вредна за психиката
Публикувано на: Април 22, 2024 в 18:00 ч
Шон Стрикланд е истински американски патриот, който, благодарение на избухливия си характер, би предпочел да реши всичко с насилие.

В момента Стрикланд се подготвя за битка с бразилеца Пауло Коста, която ще се проведе на 1 юни на UFC 302 в Ню Джърси. Пътуването му от фитнеса обаче винаги отнема известно време, което му дава възможност да изследва околностите. Но това, което забелязва, започва наистина да го дразни и плаши.

Стрикланд вижда мексиканци навсякъде и вярва, че тези хора са проблем. Шон вярва, че САЩ бавно умира, а американците се правят, че не виждат този проблем:

„Едно от най-лошите неща за вашето психично здраве е любовта към собствената ви страна. Винаги, когато шофирам вкъщи, виждам мексикански знамена навсякъде. Не знам дали английският все още е говорим език на Западното крайбрежие. Какъв срам! Мислите ли, че все още е безопасно в Айдахо по този начин ? Скоро Айдахо ще се превърне в поредното либерално бунище. Просто изчакайте и ще видите.

Дразня се да гледам как страната ми бавно умира. Толкова много мексиканци са проникнали тук. Ако имахме смелостта, щяхме да ги изгоним оттук. Това обаче е резултат от нашето правителство и вашия вот. Сега може да не ви изглежда толкова лошо или просто се разхождате с превръзка на очите, но един ден вие или децата ви ще го усетите. Престъпността се увеличава и цяла Калифорния е пълна с мексиканци.“, сподели Шон.

Съгласни ли сте със Стрикланд ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес