Зареждане

ММА боец изрита ринг момиче, а това му донесе доживотно наказание

ММА боец изрита ринг момиче, а това му донесе доживотно наказание
Публикувано на: Април 21, 2024 в 10:00 ч
На 19 април Москва беше домакин ММА турнир на лигата Hardcore MMA. В главната битка се биха Али Хейбати и Аркадий Осипян. Събитието беше белязано от големи скандали. 

Али Хейбати е доста шумен боец, често участва в сбивания и се бие в различни промоции. Не е изненадващо, че той се превърна в главния отрицателен герой на турнира. Преди битката си той реши да изрита ринг момичето, което носеше табелата с номера на рунда. Първоначално Али не се извини, но след битката го направи. Той оправда своята постъпка с религията си.

Самата битка завърши с ранна победа за Аркадий Осипян с технически нокаут в първия рунд. По време на събитието се получиха и масови сбивания, което не се хареса на лигата. След края на турнира и всички скандали лигата започна да реагира. Като начало те съобщиха, че хонорарът на Хейбати ще отиде изцяло при момичето Мария, същото ринг момиче, което той ритна.

От лигата решиха да забранят на Хейбати да участва в техните галавечери. Забраната е до живот. Hardcore MMA е лига, която организира поп ММА битките в Русия. В последните години много бойци се обявиха против такива събития и призоваха да ги забранят. Форматът на поп MMA постепенно надхвърля всички съществуващи граници.

Ако всичко продължи в същия дух, тогава призивите за забрана на подобни шоута ще звучат многократно по-силно.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес