Зареждане

Делян Георгиев: Борбата като спорт променя живота само към по-добро

Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:01 ч
ММА боецът Делян Георгиев  ще направи четвъртата си професионална битка в Caged Steel 35. Събитието на английската промоция ще се проведе на 18-ти май в столичната зала "Христо Ботев".

Илиев е абсолютен феномен в бойните спортове. С 30 битки в аматьорския ММА той има само 1 загуба, която е доста спорна.

Откакто минава при професионалистите, Георгиев остава непобеден - 3 убедителни прегазвания на противниците си в български и чуждестранни турнири.

Само сега - вземи билети за Caged Steel 35 с -10% отстъпка с промокод "mmabg" от kupibileti.bg. Промокодът може да се използва само за 200 билета, така че побързайте.


"Винаги излизам за победа. Това е спорт - вярвам в победата винаги до последно и така нещата се получават," разкрива Делян за MMA.BG.

"Не мисля за загуба, когато влизам в клетката. Всичко може да стане в спорта, но аз се настройвам само за победа."

Интересното за Делян е, че той съвсем наскоро премина през кастинг за риалити шоуто на UFC, The Ultimate Fighter и съвсем скоро може да го видим там.

Преди това обаче той ще демонстрира уменията си в клетката на Caged Steel 35 на 18-ти май срещу опитния Пламен Бъчваров.



  • Какъв е пътят на Делян от случайно попаднал в залата младеж до професионален боец?
  • Какво му е дала борбата, което никой друг спорт не би могъл?
  • Какви са взаимоотношенията му с предстоящия му опонент Пламен Бъчваров?
Тези и още интересни теми, може да видите в интервюто с Делян Георгиев във видеото горе.

Английската бойна верига Caged Steel идва в София с разнообразни битки по правилата на MMA, кикбокс, K1 с малки ръкавици, cage boxing (бокс с ММА ръкавици) и граплинг.

Само сега - вземи билети за Caged Steel 35 с -10% отстъпка с промокод "mmabg" от kupibileti.bg. Промокодът може да се използва само за 200 билета, така че побързайте.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес