Зареждане

Чандлър за Макгрегър: Или ме нокаутира, или го пращам в пенсия

Чандлър за Макгрегър: Или ме нокаутира, или го пращам в пенсия
Публикувано на: Април 21, 2024 в 02:00 ч
След повече от година пауза Майкъл Чандлър най-накрая получи това, което искаше. Битката с Конър Макгрегър е официална, така че той възнамерява да се наслади максимално.

Чандлър имаше железни нерви, след като беше протакан повече от година. Обещаното завръщане на Конър се проточи от седмици до месеци и в крайна сметка години, така че в резултат на това Майк загуби значителна част от кариерата си. Заплащането за това чакане обаче ще бъде много голямо. Чандлър планира да накара ирландеца да си плати за игричките.

Двубоят между двамата бойци ще се проведе на 29 юни на турнира UFC 303 в Лас Вегас. При официалното съобщение беше посочено, че те ще се срещнат в категория до 77 килограма, което ни насочва към полусредна категория. Майкъл прогнозира, че или Конър го нокаутира и записва голямото си завръщане, или ще бъде пратен в пенсия от американеца:

„Казах го няколко пъти и пак ще го кажа. Всеки трябва да гледа този мач, защото един от следните два сценария непременно ще се случи. Или Конър ме нокаутира, както обещава навсякъде, и това е най-голямото завръщане в историята на бойните спортове, или, което е много по-вероятно, аз спечеля и ще го направя по такъв начин, че Конър никога повече да не влезе в клетката. Не тренирам през цялото време просто така. 

Наистина имам намерение да вляза там и да покажа представяне, което да ме изкачи нагоре по стълбата към титлата и да пенсионира Конър. Не мога да загубя срещу някой, който е бил аут през последните три години. Не мога да загубя срещу човек, който вече е отписан от мнозина. И не мога да загубя от човек, който вече е напуснал спорта, хърка в коприни и обикаля света с яхтата си Lamborghini. 

Натискът е повече върху мен да успея. Определено няма да оставя нищо на случайността!“, каза Чандлър.

Дайте вашата прогноза в коментарите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес