Зареждане

Бо Никал: Ще размятам Чимаев из клетката! Ще избърша пода с него

Бо Никал: Ще размятам Чимаев из клетката! Ще избърша пода с него
Публикувано на: Април 23, 2024 в 10:00 ч
По-рано този месец се проведе юбилейният турнир UFC 300, където освен признатите звезди на промоцията, се би и непобеденият боец Бо Никал, един от любимците на Дейна Уайт.

Борецът, който е наричан американския Хабиб Нурмагомедов, влезе в битката с Коди Бръндидж с доста оскъден професионален опит. Бо имаше само пет битки, две от които бяха в Contender Series. Бръндидж беше най-големият аутсайдер в картата, но издържа до втория рунд и се оказа доста издръжлив боец.

От Никал, като се има предвид ситуацията преди двубоя, очакваха супер уверена победа. В крайна сметка Бо спечели със събмишън, но не беше доволен от победата си. Коди не се даде лесно, а Хамзат Чимаев критикува американеца и написа, че борбата му не става.

Бо нямаше как да му остане длъжен и подчерта, че той приключва срещите си, а Чимаев печели с решение. Що се отнася до потенциална битка с Чимаев, Бо е много уверен в себе си:

„Мисля, че бих направил същото нещо с него, което направих с Бръндидж. Бих го свалил на земята, бих избърсал пода с Хамзат, бих го размятал из клетката. Той ще се умори. Ще бъде ли по-добър в първия кръг ? Вероятно. Но ако тази битка е пет рунда, не мисля, че той ще издържи пет рунда, честно казано. За мен това е някаква обща оценка. 

Ще бъде ли трудно в началото ? Ще настоява ли ? Абсолютно. Но не мисля, че той наистина може да ме нарани или да причини толкова много щети, че да не мога просто да изградя предимството си, докато битката продължава. Иска ми се да го попитам: „Хей, кой боец си побеждавал с рекорд като моя, брато ?"

Аз се бих на UFC 300, така че това е на друго ниво. Мисля, че хората просто трябва да ме опознаят по-добре. Колкото по-добре ме опознаят, толкова повече ще разберат, че никой няма да ми направи нищо. Не бих се изненадал да бъда огромен фаворит срещу Чимаев, точно както съм срещу всички останали.”, хвали се Никал.

Ще видим ли такава битка в следващите години ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес