Зареждане

Белал Мохамед: Жените имат по-големи топки от Леон Едуардс

Белал Мохамед: Жените имат по-големи топки от Леон Едуардс
Публикувано на: Април 23, 2024 в 14:00 ч
Търпението на Белал Мохамед е на изчерпване. Вместо търпението дойде гневът. Водещият боец в полусредна категория обвинява шампиона в страх. От месеци Мохамед настоява за шампионска битка с Леон Едуардс, но от шампиона няма отговор.

Дейна Уайт говореше, че Леон приел трима различни съперници за UFC 300, но сред тях отсъстваше Мохамед. Леон приел на Ислам Махачев, Хамзат Чимаев и Шавкат Рахмонов. И тримата отказали, защото имат уважителна причина. Белал е готов и свободен, но въпреки това няма оферта към него.

Белал "Remember the Name" Мохамед е боец, който продължава да бъде забравян въпреки ефектния си прякор. Той е в серия от 9 победи, но все още няма яснота за бъдещето. От гледна точка на спорта Белал заслужава шанс, но не е особено привличащ вниманието.

Може би затова беше пренебрегнат от UFC. Това вбесява Мохамед, който започна да обижда Едуардс, за да му привлече вниманието:

„Започва да ме ядосва, честно! Нищо друго освен битка за титлата няма смисъл в моя случай. В полусредна категория имам възможно най-дългата победна серия и съм побеждавал най-високо класираните опоненти. Ако аз не заслужавам този шанс, никой няма да го получи! Мисля, че повечето жени имат по-големи топки от този прочут Едуардс. 

Вече две години можете да разберете от поведението му, че би направил всичко, за да ме избегне. Той поставя под въпрос правото ми, победите и уменията ми. Всичко това само защото бих го смачкал. 

Бягането му ме изпълва с гняв и омраза. Всеки ден мразя този човек все повече и повече. Един ден, обещавам, ще го хвана! Изцяло ще се насладя на всеки удар по глупавото му лице.“, сподели Мохамед чрез MMA Fighting.

Трябва ли Мохамед да получи шанс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес