Зареждане

Алекс Перейра иска битка с Том Аспинал в UFC 304: Готов съм!

Алекс Перейра иска битка с Том Аспинал в UFC 304: Готов съм!
Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:00 ч
Шампионът в лека тежка категория Алекс Перейра настоява, че бъдещето му не зависи изцяло от него след последното UFC събитие, но не се отказва от евентуално завръщане през юли, когато ще се бие с Том Аспинал за временното злато в тежка категория на UFC 304. 

Перейра, бивш неоспорим шампион в средна категория и настоящ лидер в полутежка категория, се изправи начело на UFC 300 миналия уикенд срещу бившия шампион Джамахал Хил, като се справи с родения в Илинойс боец със светкавичен нокаут в първия рунд.

А непосредствено след победата си любимецът на Сао Пауло, Перейра повтори призивите за потенциално завръщане в UFC 301 след по-малко от три седмици в родната му Бразилия - в потенциален дебют в тежка категория.

Въпреки това, разкривайки втора фрактура на пръста, получена в първия рунд на двубоя му с Хил - Перейра, който беше счупил друг пръст още преди участието си в UFC 300, в крайна сметка беше изключен от завръщането в Рио де Жанейро.

Алекс Перейра обмисля участие в UFC 304

След като отхвърли предложението да се срещне с руския претендент Магомед Анкалаев на UFC 308 през октомври, като се позова на предпочитанията си за бързо завръщане, след като излезе невредим от двубоя си с Хил, Перейра проучва възможността за двубой през юли с британската звезда в тежка категория Том Аспинал.


"Трябва да видя какво е най-добро за мен, но не съм сам", заяви Алекс Перейра по отношение на потенциален двубой с Том Аспинал през юни. "С мен са моите мениджъри. Аз съм тук, аз съм като гамен - слагате друг петел пред мен и аз съм там, за да се бия, и ще се бием, разбирате ли?"

"Но трябва да видим какво е най-добре за мен, за моята кариера и за моя отбор", обясни Алекс Перейра. "Отворен съм да се бия с когото и да било, но не аз съм този, който решава". 

Самият той потвърди завръщането на промоцията в Обединеното кралство в края на юли за платено събитие в Манчестър, роденият в Атертън Аспинал също така разкри, че ще се бие на UFC 304 в завръщането си у дома и просто чака съперника си, за да подпише условията за сблъсъка.

Кой печели в бъдещ сблъсък за титлата: Том Аспинал или Алекс Перейра?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес