Зареждане

Алекс Перейра демонстрира уменията си да свири на акордеон

Алекс Перейра демонстрира уменията си да свири на акордеон
Публикувано на: Април 24, 2024 в 00:00 ч
Когато не препарира хора в октагона, действащият шампион на UFC в полутежка категория Алекс Перейра се занимавас различни хобита, като готвене, стрелба с лък и...

...свирене на акордеон? 

Дни след като унищожи бившия носител на титлата Джамахал Хил в главното събитие на UFC 300, "Poatan" беше забелязан на сцената да демонстрира уменията си на клавира.


Има ли нещо, което Алекс Перейра не може да направи? Е, освен да се срещне с Том Аспинал.

Дали Алекс Перейра срещу Том Аспинал е битката, която трябва да се проведе?

Веднага след първата си защита на в "Града на греха" Перейра лобира за двубой с временния шампион в тежка категория. Въпреки че самият двубой може би все още е на дневен ред, предложената от него дата 4 май - само след няколко седмици - е малко вероятна. 

Вероятно следващият двубой на Перейра в октагона ще бъде срещу претендент № 2 в ранглистата Магомед Анкалаев. През януари руският боец постигна десетата си поредна победа в UFC, като финишира Джони Уокър във втория рунд на тяхната среща в рамките на Fight Night през януари. Бразлиецът обаче сподели, че не му се чака до желаната от Анкалаев дата за тяхната среща.

Вижте също: Перейра не иска да чака Анакалаев до UFC 308: Искам да се бия по-скоро

Възможно е също така Иржи Прохазка да се промъкне и да вземе следващата възможност за титла след впечатляващата си победа над Александър Ракич по време на знаковото събитие на UFC в Лас Вегас. Но тъй като Прохазка вече носи тежестта на загубата от "Poatan" и сериозната липса на звездна сила на Анкалаев , UFC може да види по-голяма стойност в изправянето на Перейра срещу Аспинал. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес