Зареждане

Райън Гарсия нанесе първото поражение в кариерата на Девин Хейни

Райън Гарсия нанесе първото поражение в кариерата на Девин Хейни
Публикувано на: Април 21, 2024 в 08:15 ч
Във вълнуващия мач между Раъйн Гарсия и Девин Хейни феновете на бокса бяха свидетели на изненада. Въпреки скандалното и странно поведение на мексиканеца преди битката, на ринга той показа защо е сред топ боксьорите в света.

Вижте също: Хаос на кантара: Гарсия не влезе в категория, пи бира и псува феновете

Гарсия порази Хейни с ляво кроше в ранните рундове, като показа своето самообладание и контрол - неща, които липсваха извън ринга преди двубоя им. Хейни се опита да си възвърне спокойствието с удари с лявата ръка и прави удари, което доведе до близки и оспорвани първи рундове.


С напредването на боя Хейни демонстрира превъзхождащ рингов контрол и генералски умения, като притискаше Гарсия с удари в тялото и ефективни комбинации. Непрестанното преследване и точните удари на Хейни му помогнаха да установи преднина над Гарсия в средните рундове.

Въпреки това Гарсия решително отвърна на удара, свали Хейни с ляво кроше и изпробва стабилността на краката на опонента си в следващите рундове.



Въпреки наказанието за непозволен удар, Гарсия продължи да доминира, като в крайна сметка свали Хейни няколко пъти и установи контрол над втората част на боя. Впечатляващото представяне на Гарсия и мощните му леви крошета му осигуриха победата със съдийско решение след 12 изиграни рунда.

Така Гарсия нанесе първата загуба в кариерата на Хейни.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес