Зареждане

Короната на Райън Гарсия струва 1 милион долара

Короната на Райън Гарсия струва 1 милион долара
Публикувано на: Април 22, 2024 в 02:00 ч
Райън Гарсия носеше сребърна корона, която струва $1 милион.

Гарсия излезе с короната за битката си срещу Девин Хейни. Двамата се биха миналия уикенд в Ню Йорк. Гарсия отбеляза три нокдауна, за да спечели победа с решения на мнозинството. Преди двубоя на 20 април видео, на което Гарсия вижда и пробва короната за първи път, набра популярност в социалните медии.

Короната на базирания в Тексас бижутер "The Ice Champ" е изработена от един килограм злато и над 400 карата диаманти и скъпоценни камъни. "The Ice Champ" заяви, че създаването на короната е отнело десет дни. Феновете се притесняваха за психиката на Гарсия преди битката. Той публикуваше странни постове в социалните мрежи и твърдеше, че елитите убиват деца в 'Бохемската гора'.

Странните изказвания на Гарсия продължиха, когато той заяви, че едно земетресение ще „унищожи“ Холивуд и Лас Вегас. Той също така определи Илон Мъск като Антихриста. Седмицата на битката беше далеч от безпроблемна, тъй като Хейни блъсна Гарсия при заставането им лице в лице.

След блъскането Гарсия каза, че „се идентифицира като жена“, което прави акта на Хейни престъпление от омраза. Гарсия и Хейни се биха 6 пъти при аматьорите и си размениха по 3 победи. Сега Гарсия го победи при професионалистите и му нанесе първо поражение в кариерата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес