Зареждане

Чък Норис поддържа форма дори на 83 години

Чък Норис поддържа форма дори на 83 години
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 18:00 ч
Чък Норис поддържа форма дори на 83 години. Легендарният американски актьор и известен майстор на бойните изкуства се противопоставя на всички признаци на остаряването и се състезава със значително по-млади момчета във фитнеса.

За човек на тридесет години обичайното сутрешно загряване е сериозен проблем. За известната легенда на екшън филмите дори на осемдесет и три години не е така. Както Норис показва във вдъхновяващо видео, посветено не само на неговите фенове, всичко е въпрос на воля.

Чък Норис премина военно обучение в младостта си, докато служи в Корея. Той научи бойно изкуство, наречено Tang Soo Do, от което премина към професионално карате. Там Норис стана шампион в средна категория през 1968 година. 

Чък Норис се оттегля от каратето рекорд 183-10-2. След толкова дълга поредица от успехи, която несъмнено отне години на упорит труд и жертви, можем спокойно да кажем, че този човек има битките в кръвта си.

Това може да се види при него дори в тази старша възраст, в която много от нас дори не биха се осмелили да влязат повече във фитнеса. От 1989 година Норис има звезда на Холивудската алея на славата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес