Зареждане

Ариел Хелуани за Power Slap: Моля, спрете тази лудост!

Ариел Хелуани за Power Slap: Моля, спрете тази лудост!
Публикувано на: Март 5, 2024 в 02:00 ч
Дана Уайт не може да не потрива ръце, когато вижда какъв интерес предизвиква неговото състезание по шамари.

Особено след като плащат много малко пари на всички участници за практически сигурен нокаут. Правилата на Power Slap са доста ясни. Хвърлянето на монета определя кой ще започне и след това този човек трябва да нокаутира опонента си с удар с отворена длан.

Ако не успее, тогава опонентът му нанася шамара. Ако свалите опонент с удара си, таймерът ще започне. Опонентът ви има тридесет секунди, за да се възстанови и да докаже, че може да продължи. Ако не, мачът свършва.

Битките, които не завършват с нокаут на единия или другия участник, ще бъдат отсъдени от съдиите. Победител е този, който от три опита изпрати по-силни и ефективни удари, зашемети повече противника или накратко го нарани повече.

Тези правила са наистина странни и сурови и няма какво да направите, за да се защитите. Дори и с нарастващата критика нищо не се променя. Шамарите стават все по-популярни в САЩ и Дейна Уайт се опитва да получи разрешение да излезе извън границите на Невада.

Ариел Хелуани никога не е бил голям фен на Уайт и призова феновете на спрат да гледат Power Slap.

„Моля, спрете тази лудост! Бойните спортове дори не биха могли да срещнат по-голяма глупост. Не виждате ли колко много хора се нараняват там редовно ? И вие подкрепяте това ? 

Само вие имате силата да го спрете. Хора, ако имате разум и ви пука за другите, спрете да ги гледате тези глупости и спрете да ги подкрепяте. Щом спадне интересът, никой няма да организира тези мачове. 

Това е насочено увреждане на мозъка, нищо друго не е заложено на карта.“, призова Хелуани в The MMA Hour.

Съгласни ли сте с Хелуани ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес