Зареждане

Конър Макгрегър: Сега съм Терминатор!

Конър Макгрегър: Сега съм Терминатор!
Публикувано на: Април 26, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър е готов да превърне слабостта си в сила. Той иска да използва хирургично модифицирания си крак след ужасната фрактура като оръжие срещу опонентите си.

Дългоочакваното завръщане най-накрая има своята конкретна дата. На 29 юни Макгрегър ще се изправи срещу Майкъл Чандлър в главното събитие на UFC 303. "Notorious" ще влезе в игра след тригодишна пауза, причинена от тежка контузия. Това се случи в битка с Дъстин Порие и дълго време изглеждаше, че кариерата на една от най-големите личности в историята на ММА е приключила.

Дъблинчанинът трябва да се адаптира към живота на професионален боец, тъй като актьорските му занимания заеха повече от времето му през последната година. Битката на Конър с Чандлър е като главното събитие, така че ще бъде пет рунда. Ирландецът никога не е имал безкрайно кардио, така че е ясно, че той ще иска да приключи битката преди края.

Макгрегър се похвали, че вече е Терминатор и няма търпение да рита Чандлър с възстановения крак, който вече е с титаниева пръчка:

„Сега съм Терминатор! Имам титаниева пръчка, която стига от коляното ми до глезена. Аз съм неразрушим. Очаквам с нетърпение да ритна Чандлър с този стоманен крак.“, каза Конър пред This Life of Mine.

Ще успее ли Макгрегър да бие Чандлър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес