Зареждане

Хенри Сехудо предизвика Брандън Морено за UFC 306

Хенри Сехудо предизвика Брандън Морено за UFC 306
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 08:00 ч
Хенри Сехудо, бивш двоен шампион на UFC, се е насочил към опонента, срещу когото би искал да се изправи в следващата си битка. Американецът с удоволствие би влязъл в октагона с Брандън Морено. Сехудо претърпя втора поредна загуба на UFC 298.

Събитието се проведе на 17 февруари в Анахайм, Калифорния. “Triple C” загуби от Мераб Двалишвили с единодушно съдийско решение в двубой в категория петел. Преди битката Хенри спомена, че ще прекрати кариерата си, ако загуби, но промени решението си след битката.

Сега 36-годишният Сехудо вече се е насочил към следващия си съперник, който е Морено. Двамата тренираха заедно, но отношенията им от известно време не са най-добрите. Сехудо посочи UFC 306 като потенциална дата за битка с бившия шампион в категория муха.

Събитието ще се проведе на 14 септември в съоръжението 'Сферата' в Лас Вегас.

"Коя битка би била по-добра от "Triple C" срещу Брандън Морено ? Мексикански американец срещу истински мексиканец, който ще излезе и ще направи шоудаун от пет рунда. 

Лас Вегас в 'Сферата', по време на Деня на независимостта на Мексико. Ще подпишеш ли договора ? Истински мексиканец ли си или не ?", каза Сехудо в YouTube.

Искате ли такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес