Зареждане

Доналд Серони: Вземете TRT, за да се чувствате като 18-годишно момче

Доналд Серони: Вземете TRT, за да се чувствате като 18-годишно момче
Публикувано на: Юли 13, 2023 в 10:00 ч
Легендата на UFC Доналд Серони твърди, че се чувства отново млад, след като не е длъжен да спазва разпоредбите на USADA.

Миналата година Серони реши да се оттегли от смесените бойни изкуства. Това дойде, след като той загуби със събмишън от Джим Милър, друг ветеран от UFC. Оттогава Доналд не се притеснява да използва TRT, отбелязвайки някои от ползите, които е успял да извлече от него.

40-годишният Серони прекарва години в работа според правилата, въведени от USADA относно употребата на добавки. Сега той е свободен да прави каквото си иска и изглежда, че битките не са в списъка му със задачи.

„Остават ми две битки и би било страхотно да имам 50 битки. Петдесет би било страхотно число. Аз не казвам, че се случва - не казвам, че ме сърби това да се случи. Но може би един ден ще стане.

Напуснах USADA и вече чувствам, че отново съм на 21. Казвам ви, момчета, който и да е от вас бойци, когато свършите, давайте напред и вземете TRT. Така ще поставите жена си в беда, защото тогава ще се почувствате отново като на 18 г.

Направих страхотни пари в UFC. Дейна Уайт се отнесе страхотно към мен. Нямам нужда от парите. Не ме сърби, защото имам нужда от няколкостотин хиляди долара. 

Трябва да е толкова луда цифра, че да ме накара да се върна. Нещо от сорта на 5 милиона долара.“, каза Серони. 

Прав ли е Серони за TRT ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес