Зареждане

Буакау нокаутира Минору Кимура за 243-та победа на ринга

Буакау нокаутира Минору Кимура за 243-та победа на ринга
Публикувано на: Март 24, 2024 в 02:00 ч
Буакау Банчамек, име, което предизвиква страхопочитание и възхищение в света на кикбокса, отново доказа защо е смятан за жива легенда.

41-годишната легенда от Тайланд победи K-1 шампиона Минору "Philip" Кимура на RIZIN в Япония. Буакау може и да прие битката с кратко предизвестие, но това не му попречи да излезе победител. Това не беше обикновен бой, а демонстрация на сила, техника и несравним дух от тайландския кикбоксьор.

От едната страна беше Банчамек, с повече от 280 битки зад гърба си, човек, чиято кариера е изпълнена с победи и титли. От другата страна беше Минору Кимура, бразилски кикбоксьор с японски и италиански корени, който остави своя отпечатък като шампион на K-1 в супер полусредна категория.

Битката завърши със зрелищна победа за Буакау, който нокаутира Кимура във втория рунд. Това беше 243-та победа за легендата и с нея той навлезе в серия от 10 поредни победи. На 41 години Буакау отново доказа, че възрастта е само число, когато става дума за талант, постоянство и упорит труд.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес