Зареждане

Бадр Хари тренира усилено! Готви ли се за битка ?

Бадр Хари тренира усилено! Готви ли се за битка ?
Публикувано на: Март 25, 2024 в 02:00 ч
Бадр Хари, легендата на кикбокса, отново завладя света на спорта след последните си дейности в социалните медии. Известен с несравнимия си талант и бурна кариера, завръщането на Хари в Холандия и неговите интензивни тренировки в Mike's Gym задвижиха слуховете с пълна сила.

Феновете и последователите бурно спекулират, след като той показа, че тренира здраво. Всички се чудят дали ще има нов двубой за този противоречив боец. Въпреки поредица от неуспехи на ринга, откакто се присъедини към GLORY, като не успя да спечели нито един мач, Бадр Хари остава една от най-обичаните фигури в света на кикбокса. 

Неговата способност да привлича вниманието и сърцата на феновете по целия свят е несравнима. Връщане на Хари в Нидерландия и активността в социалните мрежи кара феновете да вярват, че той е по-решен от всякога да се върне на ринга, за да търси победа.

В края на април GLORY готвят събитие в Париж и започна да се спекулира, че ще го видим там. За последно Хари се би в Бургас през октомври 2023 година и загуби с нокаут от Уку Юрендал.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес