Зареждане

Монах от Шаолин: Ударите в чатала помагат при еректилна дисфункция

Монах от Шаолин: Ударите в чатала помагат при еректилна дисфункция
Публикувано на: Февруари 26, 2024 в 14:00 ч
Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора посягат към синьото хапче. Но монасите от Шаолин имат различен метод.

И до днес се носят различни истории за невероятните способности на монасите от манастира Шаолин, на които обикновен човек не би могъл да повярва, ако не бяха записани на видео. Говори се, че тези хора не познават болката, поради което могат да ходят по горещи въглени, да се набучат на остри шипове или дори да се удрят в слабините.

Това, което изглежда като сложна наука за окото, всъщност е просто процес, известен професионално като "десенсибилизация". Ако човешкото тяло редовно е изложено на някакви болезнени стимули, то в крайна сметка се адаптира към тях и престава да ги възприема толкова много. Но малко хора ще имат толкова силна воля да доведат този процес докрай.  

Темата на нашата статия обаче е майстор Уей Яобин, който идва от китайския град Луоянг, където започва своя път в лечението на сексуални разстройства. Той не вярваше в съвременната медицина, така че вместо това започна редовно да поема удари в слабините. Не само, че с времето му се върна мъжката сила, но и втвърди гениталиите си.

Сега той представи своя метод на лечение на обществеността.

„Колкото по-възрастен е човек, толкова по-вероятно е различни функции, на които можеше да разчита преди, да се провалят. Така че, когато и аз имах симптоми на еректилна дисфункция, се свързах с моя учител и той ме посвети в древните техники на нашите предци. В рамките на няколко години постигнах трансформация, която върна мъжествеността ми. 

Първоначално исках да си помогна, но след това телевизионни репортери ме посетиха в Луоянг и ме рекламираха, след което хората започнаха да се редят на опашка и да искат съвета ми. Затова създадохме група, в която някои се борят с преждевременна еякулация, а други с еректилна дисфункция. Ние се опитваме да се излекуваме с помощта на древните тренировки от Шаолин.“, похвали се Уей Яобин.

Ще пробвате ли този метод ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес