Зареждане

Маниак стреля с гранатомет на турнир по самбо в Украйна

Маниак стреля с гранатомет на турнир по самбо в Украйна
Публикувано на: Февруари 24, 2024 в 08:00 ч
Шокираща случка се разигра по време на турнир по самбо на Спортна база №1. 3 в Мелитопол, Украйна. Мъж случайно стреля с гранатомет по време на състезанието. Този инцидент, който можеше да бъде много по-трагичен, беше заснет на видео и споделен в социалните мрежи.

Началникът на Военната администрация на Запорожка област Иван Федоров потвърди, че експлозията е причинена от случайно изстрелване с гранатомет. Този инцидент подчертава опасностите от боравене с такива оръжия на обществени места, особено по време на събития. 

Благодарение на бързата реакция на първите респонденти, по-лошото можа да бъде предотвратено. Те побързали да окажат медицинска помощ на засегнатите. За щастие бързите им действия избегнаха хоспитализация на засегнатите.

Този инцидент подчертава важността на безопасността и бдителността при събития, на които има оръжия. Ето какво пишеше към видеото, което се разпространи в социалните мрежи:

„Районът сега се контролира от Русия и войник показваше своя гранатомет, когато той избухна. Лудост. Очевидно това беше турнир по самбо, а не по джудо.“

Понякога едно невнимание може да доведе до голяма трагедия. За щастие нещата се разминаха само с уплах на присъстващите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес