Зареждане

Шон Стрикланд: Ще обезобразя Пауло Коста! Искам да се бием до смърт

Шон Стрикланд: Ще обезобразя Пауло Коста! Искам да се бием до смърт
Публикувано на: Април 26, 2024 в 16:00 ч
Бившият шампион в средна категория Шон Стрикланд планира да даде на феновете шоу, което те никога няма да забравят.

Общоизвестно е, че Шон винаги е имал малко луд ум, но никой от нас не знае докъде може да стигне с него. В момента този 33-годишен боец, който е  родом от Анахайм се готви за завръщане в клетката. Стрикланд ще се изправи срещу Пауло Коста на UFC 302, което ще се проведе прзе юни. Там той планира да доминира така, както светът не е виждал досега.

Шон развълнува публиката и ни призова да подготвим за това, което може да бъде най-добрият мач за вечерта. Американската звезда планира да обезобрази бразилеца:

„Където и да отида, където и да се движа и когото и да чуя, всички са на едно мнение. Няма нито един човек в целия свят, който да харесва Пауло Коста. Смятам да направя услуга на обществото и да прецакам този мръсник, така че никой да не го разпознае.

Иска ми се да можем да се бием един срещу друг в битка до смърт. Бих искал улични условия, минимални правила и много кръв. Сега ще победя Коста и след това ще отида отново за титлата. Ако искате, можете полека-лека да започнете да поднасяте съболезнования на семейството му.“, каза Стрикланд.

Ще успее ли Стрикланд да бие Коста ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес