Зареждане

Шавкат Рахмонов ще се завърне през лятото

Шавкат Рахмонов ще се завърне през лятото
Публикувано на: Януари 21, 2024 в 13:00 ч
Непобеденият казахстански ММА боец Шавкат Рахмонов, който се състезава в полусредна категория на UFC, ще се завърне в октагона това лято.

Новината съобщи Саят Абдрахманов, който е мениджър на Рахмонов. Напомняме, че професионалният рекорд на Шавкат в смесените бойни изкуства е 18-0. Той е трети в ранглистата на UFC в полусредна категория. За последно казахстанският боец влезе в октагона през декември 2023 г. на турнира UFC 296. Тогава той победи предсрочно американеца Стивън Томпсън.

Шавкат печели всяка своя среща с приключване и всички гледат на него като на бъдещ шампион. За съжаление той няма да се бие за титлата в следващата си битка. UFC планират Леон Едуардс да се бие с Белал Мохамед за титлата. Явно Шавкат ще се бие още веднъж, а след това ще е следващ за златото.

„Лекарите предписаха на Шавкат Рахмонов период на почивка от шест до осем седмици. Това е необходимо, за да сме сигурни, че всичко е зараснало. 

В тази връзка Шавкат най-вероятно няма да бъде наличен за априлския турнир. Той планира да се бие през лятото.“, каза Абдрахманов в интервю за YouTube канала The All Star.

Кой искате да е следващ за Рахмонов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес