Зареждане

Кой е Сергей Павлович ?

Кой е Сергей Павлович ?
Публикувано на: Април 20, 2023 в 00:23 ч
След няколко дни Сергей Павлович отново ще влезе в октагона на UFC.

На 23 април руснакът ще се бие с Къртис Блейдс. Битката им ще оглави събитието на UFC, което ще се проведе в Лас Вегас. Ако Сергей победи, тогава ще стане претендент за титлата в тежка категория на UFC. Павлович е в серия от 5 победи с нокаут и нокаутира всичките си опоненти в първия рунд.

Нека да проучим някои интересни факти от биографията на изгряващата звезда.

Павлович е роден през 1992 г. в село Орловски в Ростов. Въпреки че селото има почти 20 хиляди жители, Сергей винаги го нарича "село", влагайки строго положителен смисъл в тази дума. Сергей наистина водел селски начин на живот. Той постоянно бил на улицата, плувал и редовно се бил с връстниците си.

Павлович се занимаваше с много спортове: гръко-римска борба, футбол, лека атлетика и други дисциплини. Най-много харесваше хандбала, но след като треньорът нарича Сергей "безобещаващ", той напуска тренировките.

Веднага след училище Павлович отива в армията. Той мечтаел да влезе в елитните войски и реализира целта си. Павлович е включен в разузнавателната рота на ВВС, където служи една година. Службата му харесва, но Павлович не остава в армията.

Последва пълноценна спортна кариера. Сергей стана световен шампион по универсален бой, изпълняван по правилата на бойното самбо, кунг-фу и армейския ръкопашен бой. Постепенно Павлович се премества в ММА, където постига неизменен успех.

През 2017 г. ростовецът става шампион в тежка категория на AMC Fight Nights, побеждавайки Михаил Мохнаткин. След това Сергей защити колана, нокаутира Кирил Сиделников и се премести в Америка.

Павлович подписа договор с UFC, но дебютът в промоцията се оказа провал. Руснакът веднага бе хвърлен на легендарния Алистър Овърийм, и то на най-неудобното място - в Китай. Сергей така и не успя да се аклиматизира, влезе в битка в лоша форма и претърпя поражение.

Овърийм лесно нокаутира Сергей още в първия кръг. Поражението бе първо в кариерата на Павлович.

Сергей обаче не се предаде. Още в следващата си битка, той нокаутира Марсело Голм, давайки начало на победна серия. След това той се справи с Морис Грийн, Шамил Абдурахимов, Дерик Люис и Тай Туйваса.

Успоредно с това Павлович постави два рекорда на UFC наведнъж. Той има най-краткото средно време за битка (2 минути 15 секунди) и най-много нокдауни за 15 минути битка (6,67).

Да видим дали Сергей ще актуализира рекордите си в битката с Блейдс.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес