Зареждане

Израел Адесаня тренира в Кабо Сан Лукас

Израел Адесаня тренира в Кабо Сан Лукас
Публикувано на: Януари 26, 2024 в 02:00 ч
Израел Адесаня използва добре почивката си между битките в октагона на UFC. Наскоро "The Last Stylebender" имаше шанса да тренира бокс в Мексико.

Адесаня е бивш шампион на UFC в средна категория, който наскоро обяви дългa почивка. Това решение дойде, след като той загуби от Шон Стрикланд на UFC 292 през септември 2023 година. Сега Израел казва, че няма да почива няколко години и вероятно скоро ще го видим в октагона на UFC. Звездата на UFC тренира и наскоро имаше шанс да oтиде в Кабо Сан Лукас, Мексико. 

34-годишният Адесаня (24-3 MMA) може да бъде следващият претендент за UFC в средна категория. Дейна Уайт каза след UFC 297, че ще говорят с бившия шампион тази седмица за потенциална битка с Дрикус Дю Плесис. Такава битка може да се състои на 13 април на юбилейната гала UFC 300.

В миналото новозеландецът и африканецът са се провокирали многократно по различни поводи. Битката им със сигурност би предизвикала голям интерес сред феновете на бойните спортове. "The Last Stylebender" е един от най-успешните бойци в историята на средната категория на UFC.

Той защити шампионската титла на най-голямата ММА организация в света 5 пъти в миналото. 16 от неговите 24 победи в кариерата са спечелени с KO/TKO. В момента той е поставен под номер 1 в ранглистата на UFC в средна категория. Ето как Адесаня тренира за завръщането си в клетката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес