Зареждане

Хенри Сехудо към UFC: Извадете Холоуей от битката с Гейджи

Хенри Сехудо към UFC: Извадете Холоуей от битката с Гейджи
Публикувано на: Март 2, 2024 в 16:00 ч
Макс Холоуей скоро ще се изправи срещу Джъстин Гейджи. Това е опонент, който Хенри Сехудо изобщо не препоръчва за него.

И Холоуей, и Гейджи са имена на звезди, но и двамата основно работят в различни тегловни категории. Докато Макс беше дълги години безпогрешна икона в категория перо, Джъстин се движи във водите на леката категория, където се нарежда сред най-големите убийци. UFC ще сбие тези бойци, а за да направят сблъсъка им още по-специален, те хвърлиха BMF пояса.

За съжаление на феновете, колкото и привлекателни да са стиловете на двамата бойци, повечето нямат представа как ще се развие тази битка. Срещата им ще се случи в UFC 300 през април в Лас Вегас. Сехудо прогнозира, че битката няма да свърши добре за Макс и призова UFC да го извадят от срещата.

„С цялото ми уважение към Холоуей, ще бъда много, много изненадан, ако Гейджи загуби. Това е битка между двама страйкъри, но само единият от тях е естествен боец от лека категория и нанася удари като ритници на кон. Притеснявам се, че Дейна Уайт уреди тази битка.

Който се е записал за организирането, то сигурно е имал моментно затъмнение, защото няма никакъв смисъл. Макс може да понесе побой, но аз просто не виждам начин да спечели тази битка. Той няма нокаутиращ удар, за да балансира себе си.

Ако Уайт има някакъв разум и мисли за това, той ще извади Холоуей от тази битка. Нека да му дадем Илия Топурия или някой от неговата дивизия, но не и Гейджи. Джъстин е човек, който наранява хората. И това ги наранява по такъв начин, че никога не си същият след това.

Погледнете го по този начин. Джъстин се би с Тони Фъргюсън и му нанесе такъв побой, че на практика сложи край на кариерата му. Той се би с Доналд Серони, който не е спечелил нищо оттогава. Той се би с Рафаел Физиев, който също сега губи форма. 

Гейджи се би с Порие, който също никога няма да бъде същият. Тази съдба ще сполети и Холоуей, ако някой не го извади от тази битка.“, каза Хенри Сехудо в канала си в YouTube.

Трябва ли Холоуей да се оттегли от тази опасна битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес