Зареждане

Гейджи не очаква да се бие скоро с Махачев

Гейджи не очаква да се бие скоро с Махачев
Публикувано на: Април 10, 2024 в 00:00 ч
Джъстин Гейтджи изключи идеята за бърз развой за  битка с Ислам Махачев, ако успее да преодолее Макс Холоуей.

От дълго време Джъстин Гейтджи е признат за един от най-добрите бойци в UFC. Той е невероятно забавен, има много финиши в най-важните моменти и не знае кога да се откаже. На UFC 300 той ще защитава за първи път титлата си в BMF, когато ще се изправи срещу Макс Холоуей.

Очакванията са, че ще последва касапница по един или друг начин. Както знаем обаче, мнозина смятат, че победителят може да продължи нагоре в класацията и да се бие с Ислам Махачев за шампионската титла на UFC в лека категория.

Гейтджи обаче вижда нещата по малко по-различен начин.


"Оливейра и Царукян е решаваща битка за титлата, така че победителят от тази битка да се бие с Махачев през юни, а след това аз да се бия с победителя от тази битка за предпочитане в "Медисън Скуеър Гардън" през ноември", каза Гейджи. "Това звучи като идеален график за мен. Определено ще имам време за почивка, възстановяване и планиране, за да се подготвя за този двубой. Това е перфектната ситуация за мен. Ще видим дали Оливейра отново ще се издъни. Мисля, че ако Царукян спечели, той ще бъде наред, защото този двубой е елиминатор за титлата, така че който и да спечели, ще трябва да се бие за титлата."

"Мисля, че ако оцените начина, по който работи този спорт, аз се бих с Рафаел Физиев, нокаутирах човек №2 и не остана никой пред мен", каза Гейджи. "Оливейра трябваше да се бие с него през октомври. Аз трябваше да се бия с победителя от този двубой през февруари. Но не се получи така, така че ето къде се намираме."

Ще се сбъдне ли прогнозата на Джъстин Гейджи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес