Зареждане

Джо Роугън: Илия Топурия отказа реванш с Александър Волкановски в UFC 305

Джо Роугън: Илия Топурия отказа реванш с Александър Волкановски в UFC 305
Публикувано на: Април 28, 2024 в 18:40 ч
Според коментатора Джо Роугън, новоизлюпеният шампион Илия Топурия е отхвърлил предложение да се бие с австралиеца Алекс Волкановски през август в UFC 305 в реванш.

Топурия, настоящият неоспорим шампион в категория перо, оглави UFC 298 по-рано тази година в първия си шампионски сблъсък под шапката на промоцията, като постигна зашеметяваща победа, за да остане непобеден в битката си с Волкановски.

Нанасяйки на родения в Нов Южен Уелс първо поражение в дивизията, Топурия сложи край на доминиращото управление на бившия номер едно в ранглистата на категорията, благодарение на победа с нокаут във втория рунд. 

Джо Роугън твърди, че Илия Топурия е отказал двубой с Алекс Волкановски на UFC 305

Спряган за защита на шампионската титла срещу многократния преследвач на титлата Брайън Ортега, Топурия - поне според ветерана в UFC Роган, е отхвърлил предложения реванш с Волкановски на UFC 305 през август.

"Не знам с кого Илия Топуря иска да се бие следващия път", заяви Джо Роугън в предаването The Joe Rogan Experience по време на интервюто с бившия носител на титлата в категория перо, Макс Холоуей. "Но искам да кажа - предполагам, че той се чувства като шампион и може да определя ходовете."


"Знам, че е отказал този двубой в Пърт на UFC 305 - реванш с Александър Волкановски", обясни Роугън. 

Самият Холоуей, който затвърди на претенциите си за двубой с Топурия, постигна зрелищна победа над бившия носител на временната титла в лека категория Джъстин Гейджи на UFC 300 по-рано този месец - взе  символичната титла BMF с нокаут в петия рунд.


Очаквате ли Илия Топурия да се изправи срещу Александър Волкановски в бъдеще?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес