Зареждане

Джъстин Гейджи: Най-тежките удари съм получил от Чарлз Оливейра

Джъстин Гейджи: Най-тежките удари съм получил от Чарлз Оливейра
Публикувано на: Април 7, 2024 в 08:00 ч
Джъстин Гейджи не е съгласен с твърдението, че има най-силните удари в леката категория. Самият той се изправи срещу човек, който ги има още по-силни удари.

Казват, че убиецът от Аризона има удара на бик и когато ви удари, той ви изключва тока. И ако не бъдете ударен от тежките му крошета, тогава неговите лоу кикове ще ви пратят в инвалидна количка за няколко дни. Благодарение на това имаше общо предположение, че Гейджи е най-трудният боец в цялата лека категория.

Много фенове не се съмняват в това, но самият боец признава с пълна скромност, че лично познава боец, който е дори по-здрав от него. Този човек го победи преди две години в битката за титлата. Ако се чудите кой е този боец, то Гейджи признава, че Оливейра е боецът с най-тежките удари в леката категория на UFC.

След седмица Гейджи и Оливейра ще се бият в една и съща карта. Джъстин ще се бие с Макс Холоуей, а Оливейра с Арман Царукян. Това ще се случи на UFC 300 в Лас Вегас. Гейджи реши да си припомни битката с бразилеца и призна, че той го ударил толкова тежко, че тялото на американеца полудяло:

„Спомням си битката с Чарлз Оливейра. Анализирахме стила му на битка с отбора и стигнахме до извода, че има средна стойка и често се предава. Ние вярвахме в нашата победа, но очакванията са много пъти значително по-различни от реалността. Знаехме, че ако ударим Чарлз, той ще изпадне в паника. 

Това си мислехме. Но не очаквахме, че той ще бъде толкова кален след всички тези години. Казвам ви, уцелих го с най-добрите си удари и той продължи да бута напред. Не очаквах такава решителност. Чарлз беше страхотен срещу мен.

 Не само издържа това, с което го ударих, но и ми отвърна със същата монета. И да ви кажа, никога не съм получавал такъв удар от никого. Усетих нещо, което никога не съм усещал в клетката. Когато бъдете ударен, виждате светкавица и чувате това бръмчене. 

Но това беше по-скоро като все едно облизвам много силна батерия с езика си. Цялото ми тяло изведнъж полудя.“, сподели Гейджи.

Ще успеят ли Гейджи и Оливейра да спечелят битките си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес