Зареждане

Андрю Тейт към Доналд Серони: Ела и виж дали не мога да се бия

Андрю Тейт към Доналд Серони: Ела и виж дали не мога да се бия
Публикувано на: Юли 21, 2023 в 12:00 ч
В света на бойните спортове и социалните мрежи Андрю Тейт привлече значително внимание. Наскоро той се обърна към критиките, идващи от не кой да е, а от бившата звезда на UFC Доналд Серони.

Андрю Тейт и брат му Тристан Тейт в момента очакват съдебен процес по редица обвинения. Докато румънското правителство продължава да се подготвя за съдебен процес, който може да отнеме години, двамата мъже отричат обвиненията.

По време на разговор с Adam22 беше разкрито, че Серони е изразил неодобрение за способностите на Тейт на ринга. В отговор Андрю уверено защити кариерата си и предизвика Серони да се изправи срещу него.

„Дори да спечелиш 100 битки подред, ще има някой, който да каже, че не можеш да се биеш. Рекордът ми говори сам за себе си. Имах 88 битки и съм четирикратен световен шампион. Бил съм се с куп правила, включително ММА. Дадох всичко от себе си и спечелих куп титли. 

Направих куп пари и победих куп хора. Що се отнася до Серони, чувал съм за него. Макгрегър не го ли довърши доста бързо ? Ако той мисли, че не мога да се бия, тогава, ако иска да ми го каже в очите. Доналд е добре дошъл да опита. Силно вярвам, че той ще съжалява за това решение.", сподели Тейт.

Кой би победил в бой между Тейт и Серони ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес