Зареждане

VanZant: Може да съм 'зелена', но попивам всичко като гъба

VanZant: Може да съм 'зелена', но попивам всичко като гъба
Публикувано на: Декември 13, 2016 в 09:14 ч
 
Paige VanZant се изправя срещу “Karate Hottie” Michelle Waterson на UFC on FOX 22, като русокосата красавица е настроена за победа.


Waterson притежава пет години по-богат опит от 22-годишната VanZant, но самата Paige довери, че не се смята за “зелен” боец. Тя признава, че е нова в играта, но въпреки това е атлет от висока класа и има “гъба” вместо мозък, която попива всичко ново, което научава.

“Когато започнах да се бия, Michelle Waterson, Felice Herrig и останалите момичета вече има пояси. Разбирам хората, които смятат, че съм зелена и нова. Но аз съм атлет на високо ниво и се уча много, много бързо. Освен това, притежавам и упоритост, която ми позволява да печеля мачове. Не много хора имат това”.

Рекордът на Paige VanZant в ММА е 7-2, като въпреки липсата на опит, нейните умения продължават да се развиват в положителна насока. Тя е повече от уверена, че ще победи “Karate Hottie” този уикенд.

“Имам вяра в уменията си и зная, че съм подготвена за този двубой. Вълнувам се от възможността да покажа още повече от моите умения като атлет. Завърших последния си двубой с невероятен ритник, като сега съм готова да ви покажа още малко “фойверверки”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес