Зареждане

Фил де Фрис и Джош Барнет ще направят граплинг среща

Фил де Фрис и Джош Барнет ще направят граплинг среща
Публикувано на: Февруари 3, 2024 в 14:00 ч
Мощен сблъсък между двама големи воини ще се случи по време на събитието XTB KSW Epic.

В граплинг мач Фил де Фрис, кралят на KSW в тежка категория, непобеден в дванадесет битки, ще се изправи срещу бившия шампион на UFC и граплинг легенда, Джош Барнет. Срещата по правилата на ADCC ще се проведе  на 24 февруари в PreZero Arena Гливице. Дуелът, който ще се проведе в рамките на един 10-минутен рунд, може да бъде спечелен само чрез събмишън.

Ако никой не направи това в рамките на това време, мачът ще завърши наравно. В срещата няма да има ограничение на теглото. Де Фрис е шампион на KSW в тежка категория и много опитен ММА боец. Въпреки това, той започва своето приключение с бойните изкуства с бразилско джиу-джицу, в което се състезава успешно дълги години.

По-късно той започва да използва страхотните си граплинг умения в клетката, включително UFC и Bellator. Той остава непобеден от 2017 г. и е най-дълго управлявалият шампион в тежка категория в историята на организацията KSW. Джош Барнет от своя страна е черен колан по бразилско джиу-джицу и бивш световен шампион в този спорт.

Барнет е истинска легенда на света на ММА, в който се състезава от 1997 година.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес