Зареждане

Том Аспинал тренира с Фил де Фрис

Том Аспинал тренира с Фил де Фрис
Публикувано на: Април 30, 2024 в 02:00 ч
Фил де Фрис, шампион на KSW в тежка категория, и Том Аспинал, временен шампион на UFC в тежка категория, се готвят заедно за следващите си двубои.

Организацията на UFC ще се завърне в Англия на 27 юли с галавечерта UFC 304 в Манчестър. Засега бойната карта за галавечер номер 304 не е обявена официално, но се знае, че Том Аспинал, временният шампион в тежка категория, ще бъде един от бойците, които ще се бият по време на това събитие.

Аспинал тренира с де Фрис, шампионът на KSW, който също все още няма обявена следваща битка. Въпреки това, в последната си публикация в социалните медии, той предположи, че нещо се задава на хоризонта. Фил е шампион на KSW в тежка категория и много опитен ММА боец. Той се състезаваше в организациите UFC и Bellator. 

През цялата си кариера той спечели 24 ММА битки и спечели цели 14 от тях чрез събмитване на опонентите си. Том Аспинал се бие за UFC от 2020 година. Англичанинът нахлу в американския октагон и бързо спечели пет поредни битки. През юли 2022 г. той се би с Къртис Блейдс, но битката приключи поради контузия на крака на Аспинал.

След като се възстанови, Том се изправи срещу Марчин Тибура и бързо го победи, а в последната битка победи Сергей Павлович и спечели временната титла. Това се случи в края на 2023 година.

"Работим върху нещо.", написа Фил в социалните мрежи.

Ще успее ли Аспинал да стане безспорен шампион при тежките в UFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес