Зареждане

Крауфорд - Мадримов и Руис - Милър на 3-ти август

Крауфорд - Мадримов и Руис - Милър на 3-ти август
Публикувано на: Април 25, 2024 в 01:00 ч
Терънс Крауфорд е готов за първата си битка след голямата му победа над Ерол Спенс през юли миналата година.

Крауфорд, който стана безспорен шампион в полусредна категория с победата си над Спенс, ще направи своя дебют в средна категория срещу шампиона на WBA Исраил Мадримов на 2 август в Лос Анджелис. Имаше клауза за реванш със Спенс, но тази битка така и не се материализира, оставяйки Крауфорд свободен да се придвижи нагоре и да преследва нова титла.

Джърмел Чарло WBA "шампионът в почивка", беше заявил, че активира правото си да се бие с Мадримов за титлата, но в крайна сметка се отказа. Мадримов е много добър боец, с рекорд 10-0-1 и е интересен тест за Кроуфорд, особено когато той се движи нагоре в категориите. Терънс без съмнение ще бъде фаворит, но това е тежка битка, дори и Мадримов да не е известно име.

В тази битка Терънс Крауфорд залага своята перфектна статистика, която включва 40 победи и 0 загуби.

В същата карта ще се завърне и Анди Руис. Бившият шампион в тежка категория ще мери сили с Джаръл Милър. Руис е с рекорд 35-2 в бокса и за последно се би през септември 2022 година. Тогава той победи Луис Ортис с решение. Милър е с рекорд 26-1-1 в бокса и за последно се би през декември 2023 година. Тогава той загуби от Даниел Дюбоа с ТКО в Рияд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес