Зареждане

Жорж Сен-Пиер: Трудно ще намериш по-добър от Джон Джоунс

Жорж Сен-Пиер: Трудно ще намериш по-добър от Джон Джоунс
Публикувано на: Март 30, 2024 в 02:00 ч
Когато се водят дискусии за най-добрите ММА бойци на всички времена, то Джон Джоунс и Жорж Сен-Пиер обикновено са начело на разговора. Самият Сен-Пиер обаче многократно е казвал, че говоренето за най-добър ММА боец е някак несериозно.

Наскоро Жорж участва в подкаста на Камару Усман и отново беше попитан за мнението му за това кой е най-великият в ММА. Сен-Пиер не се свени да похвали действащия шампион на UFC в тежка категория.

"Трудно е да се намери някой по-добър от Джон Джоунс. Джон Джоунс е невероятно талантлив, но също така е и невероятно корав. Хората нямат представа колко корав човек е той. Тренирах с него, видях колко жесток беше на тепиха. Той е адски корав човек. Спомням си битката с Витор Белфорт. 

Джоунс имаше изкълчена ръка и продължи да се бие. При един бой беше със счупен пръст на крака. През повечето време, когато имате много талантлив човек, това не включва издръжливост. Джон Джоунс има всичко, от което се нуждаете. Той е страхотен в стойка, страхотен в граплинга, страхотен е на всяко ниво. 

Разбира се, хората обръщат внимание на лудориите му, но той се върна и победи Сирил Ган по такъв начин, че наистина е трудно да се спори кой е по-добрият. За мен най-добрият, този, който направи разликата за мен, защото ме вдъхнови, беше Ройс Грейси. Мисля ли, че Ройс Грейси щеше да се справи добре днес в октагона? Не, не го мисля. 

Мисля, че най-добрият ММА боец все още не е роден, защото нещата ще започнат да се подобряват. Рекордите се правят, за да се чупят.", сподели Сен-Пиер.

Съгласни ли сте с мнението на легендата ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес