Зареждане

Волкановски: Гейджи ще бие Холоуей, но няма да доминира

Волкановски: Гейджи ще бие Холоуей, но няма да доминира
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 02:00 ч
Според Александър Волкановски, който се е изправял три пъти срещу Макс Холоуей, Джъстин Гейджи има по-голям шанс да спечели битката между тях. Гейджи и Холоуей ще се бият на UFC 300, което ще се проведе през април в Лас Вегас. Залогът е BMF златото на Гейджи.

Волкановски също вярва, че Гейджи може да повреди легендарната челюст на Холоуей. Александър се готви за битка, която ще се проведе следващата седмица в Калифорния. Той ще брани златото в категория перо срещу Илия Топурия.

'The Great' реши на анализира битката Холоуей - Гейджи и вярва, че Джъстин ще бие:

"Вълнуваща битка. Готино битка. Чакам я с любопитство. Познаваме стилът на Гейджи. Той ще се опита да удари брадичката на Холоуей и ще я удари силно. Той влага цялата си сила в това. Джъстин все още е консервативен, но нанася силни удари. 

Знам, че Макс поема добре удари, но в същото време е толкова предпазлив, че трябва да имате добра стратегия, за да го ударите. Гейджи е по-консервативен. Не е като просто да хвърля бомби. Челюстта на Макс е легендарна. Повярвайте ми, от доста време се опитвам да му счупя проклетата челюст. 

Ако някой може да го направи, това е някой като Гейджи, защото е с по-голямо тегло, влагащ 110% в своите удари.  Макс ще се бори до края, а в последните битки той показа по-гъвкава страна, използва повече умения. 

Ще бъде интересно. С нетърпение очаквам срещата им. Ако трябва да избера победител, бих предпочел Гейджи, но това няма да е доминация. Мисля, че Макс също има добри шансове.", каза Волкановски.

Съгласни ли сте с мнението на Волкановски ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес