Зареждане

Том Аспинал: Страх ли ме е от Джон Джоунс ? Абсолютно!

Том Аспинал: Страх ли ме е от Джон Джоунс ? Абсолютно!
Публикувано на: Март 30, 2024 в 14:00 ч
Том Аспинал признава, че се страхува от Джон Джоунс.

Наскоро двамата се срещнаха във Великобритания и размениха няколко приказки. Аспинал сравни своите размери с американската легенда и сподели, че вярва в победата си. Към днешна дата Джоунс е безспорен шампион в тежка категория на UFC, а Аспинал държи временната титла.

Том призовава UFC да вземе титлата от американеца и да го повишат в безспорен шампион. Той иска това, защото Джоунс е некативен, защото се възстановява от операции. Вече мина 1 година от спечелването на титлата, но въпреки това Джон не я е бранил.

UFC иска Джоунс да защити златото срещу Стипе Миочич. Това оставя Аспинал в неведение и той вероятно ще брани временната титла. Том не маха своя поглед от Джоунс и продължава да настоява за битка помежду им.

„Е, очевидно съм уверен, че мога да победя Джон Джоунс. Искам да се бия с него. Не крия, че искам да се бия с него. Страхувам ли се от него ? Абсолютно, страхувам се от всичките си опоненти. Тези хора са най-добрите в света.

 Абсолютно най-добрите в света. Абсолютно, страхувам се от Джоунс. Но това ме подхранва, така че искам да докажа, че съм най-добрият в света. Искам да се бия с Джон Джоунс. Но той не го иска.", каза Аспинал в YouTube.

Каква Ви е прогнозата за такава битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес