Зареждане

Стрикланд на съд - размахвал пищов във Вегас?

Стрикланд на съд - размахвал пищов във Вегас?
Публикувано на: Март 27, 2024 в 12:00 ч
Колби Ковингтън не е фен на Шон Стрикланд.

В миналото двамата са си разменяли закани. Всъщност в един момент Ковингтън обмисляше да премине в средна категория, за да преследва (бившия) пояс на Стрикланд. В скорошно интервю Ковингтън продължи с нападките си срещу Стрикланд, както по отношение на способностите му като боец, така и по отношение на проблемите му извън клетката.

Той също така разкри, че Стрикланд ще бъде изправен пред съда заради нова случка.

"Той беше изхвърлен от моята дивизия", заявява Ковингтън. "Не можеше да се справи в моята дивизия, биеха го, нокаутираха го, защото не можеше да се справи. Смятам, че е бездарник, удрян е в главата твърде много пъти, има CTE. Всичко, което този човек казва, не можеш да го разбереш, това момче буквално вероятно ще убие някого някой ден. В момента го разследват във Вегас. Някакъв пиян се мотаеше по улиците близо до дома му, той излиза пред дома, удря с пистолет пича насред улицата. В момента се води разследване във Вегас. Той ще се изправи пред съда."


Неотдавна Стрикланд все пак помогнал да се стигне до ареста на потенциален крадец на коли на неговата алея. Може би Ковингтън е чул изопачена версия на този разказ? Или пък знаем, че Стрикланд не се страхува да показва огнестрелните си оръжия, така че може би "Chaos" говори за нова случка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес