Зареждане

Слух! Адесаня - Дю Плесис оглавява UFC 305 в Австралия

Слух! Адесаня - Дю Плесис оглавява UFC 305 в Австралия
Публикувано на: Март 29, 2024 в 08:00 ч
Наскоро стана ясно, че UFC ще се завърнат в Австралия.

Дейна Уайт и компания ще гостуват в Пърт на 17-ти август. Все още няма обявени битки за събитието, но медиите в Австралия започнаха да пишат, че UFC искат Израел Адеасня и и Дрикус Дю Плесис да оглавят галавечерта.

Между двамата има голяма вражда и битката има смисъл. Адесаня е бивш шампион в средна категория, а Дю Плесис е настоящ шампион. Миналата година Адесаня и Дю Плесис застанаха лице в лице и трябваше да се бият, но Дрикус отказа, защото беше контузен.

Израел загуби титлата си от Шон Стрикланд, който след това беше победен от Дю Плесис.

Адесаня е с рекорд 24-3 в ММА. В своята последна битка той загуби златото си от Стрикланд в Австралия през септември 2023 година. Израел губи 3 от последните си 4 битки в ММА. Той печели 16 пъти с нокаут и 1 път пада с нокаут. Адесаня е двукратнен шампион и има 5 защити на златото в UFC.

Дю Плесис е с рекорд 21-2 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. Той стана шампион през януари тази година, след като победи Стрикланд в Канада. Дрикус приключва 19 от срещите си и 2 пъти пада с приключване. Той печели 17 от последните си 18 битки в ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес