Зареждане

Шон Стрикланд заплаши Джейк Пол с убийство

Шон Стрикланд заплаши Джейк Пол с убийство
Публикувано на: Февруари 11, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд е известен с провокативното си поведение и наскоро привлече вниманието на Джейк Пол.

Скорошният спаринг на Стрикланд с инфлуенсъра Sneakо, който беше по-скоро едностранчив побой, предизвика вълнение в социалните медии. Джейк Пол, ютубър, превърнал се в боксьор, намери кадрите за обезпокоителни и предизвика Стрикланд на битка в Пуерто Рико.

Пол обеща на Стрикланд 1 милион долара, ако спечели, но го нарече "ужасен боксьор" и "посмешище" за действията му срещу Sneako.

"Шон, посмешище си, защото опитваш да спреш Sneakо по този начин. Дори не успя да пратиш на земята човек без опит, въпреки че даде всичко от себе си. Ти си ужасен боксьор, който се заяжда само с неопитни хора. Ще ти взема билети за Пуерто Рико, където да се бием пред камери. 

Ако ме победиш, тогава ще ти дам 1 милион долара. Ако обаче те сваля, тогава трябва да си татуираш Betr. Свържи се с мен. Обзалагам се, че ще си намериш оправдание така, както направи Пади Пимблет.", написа Пол.

Стрикланд бързо отговори на предизвикателството, цитирайки загубата на Пол от Томи Фюри и прие предизвикателството. Нещата обаче взеха мрачен обрат, когато Стрикланд каза, че ще убие Пол, ако е законно. Този обмен на съобщения в социалните медии бързо ескалира, като Стрикланд нарече Пол „пълна шега“ и издаде смъртни заплахи.

"Всъщност, Джейк, ще ти направя по-добра оферта, защото парите не могат да купят щастие, а ти го имаш в изобилие и все още си путка. Без камери, аз и ти в пустиня. Без Инстаграм, без харесвания, без игри. Само теб, това е, което искам. Ти си професионален трол, биеш се с пенсионирани малки ММА бойци, защото си трол, но най-лошата част от всичко е, че си раково образувание. 

Джейк Пол, ти може да си богат, но не си човек. Парите никога няма да ти купят достойнство. Джейк Пол е пълно посмешище. Боксирате се с пенсионирани MMA бойци и продавате захаросана вода на деца. Ако беше законно, щях да ти отнема шибания живот с усмивка на лицето си. Има ли място на тази земя, където мога да отнема живота на този човек и да ми се размине?", написа Стрикланд.

Кой би победил в боксов мач между двамата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес