Зареждане

Шон Стрикланд стана жертва на кенсъл културата

Шон Стрикланд стана жертва на кенсъл културата
Публикувано на: Февруари 24, 2024 в 18:00 ч
Шон Стрикланд, известният UFC боец и бивш шампион, очевидно не е подходящ за инфлуенсър.

По време на Power Slap събитие имаше спречкване между Стрикланд и известния рапър Machine Gun Kelly (MGK). Тази конфронтация се проведе в инфлуенсърската част на събитието. И в резултат на това той сега пропуска много пари и изяви.

Главният изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт отбеляза, че е трудно да вземете Стрикланд където и да е, защото винаги изглежда, че завършва в проблеми. Ето какво каза Уайт, след като Шон се спречка с рапъра:

„Не можете да събирате Шон Стрикланд с други хора. Това няма нищо общо с Machine Gun Kelly. ", каза Уайт

Сега тази изцепка на Шон го прави жертва на кенсъл културата.

В резултат на този инцидент планираното появяване на Сттрикланд на Nitrocross събитие е отменено. Той трябваше да се състезава там и да бъде там, но казва, че появата му е била отменена, защото е нарушил „златните правила“ да бъдеш инфлуенсър, след като почти се сби с MGK.

Стрикланд изрази разочарованието си от това с пост в социалните мрежи:

„Няма да се състезавам или да присъствам на нитрокрос. Направих го, най-накрая отидох твърде далеч. Както винаги, оценявам ви, хора.", сподели Стрикланд. 

Шон отдавна лази по нервите на много хора със своите откровени мнения по наболели теми. Явно най-накрая решиха да се задействат срещу него. За последно Стрикланд се би миналия месец и загуби титлата си от Дрикус Дю Плесис.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес