Зареждане

Шон О'Мали за Сехудо: Щях да го погреба, но глупакът загуби от Двалишвили

Шон О'Мали за Сехудо: Щях да го погреба, но глупакът загуби от Двалишвили
Публикувано на: Април 12, 2024 в 10:00 ч
Тъй като Хенри Сехудо не победи Мераб Двалишвили, той не може да се бие с шампиона Шон О'Мали в момента. "Sugar" говори, че Сехудо направо е избягал от лопатата на гробаря.

Сценарият за титлата в категория петел на UFC е планиран от седмици. Първо шампионът "Sugar" О'Мали трябваше да се състезава в реванш с Марлон Вера, след което победителят щеше да се изправи срещу по-добрия от двойката Сехудо-Двалишвили. И двете фази на този план приключиха. О'Мали защити колана си по точки, а Сехудо падна от Двалишвили. 

Това малко разгневи "Sugar", тъй като той искаше да се бие с малкото джудже, срещу което таеше ненавист от няколко години.

„Аз и Хенри, това е една голяма история. Двамата чакаме да можем да аргументираме различията си в клетката. За съжаление съдбата никога не е била с нас. Когато пътищата ни се срещнат, Хенри трябва да го направи. Ако той вярваше в борбата си толкова много, той очевидно трябваше да победи Мераб, а не да се отчайва сега, когато падна в класацията.

Всички знаем, че ако аз и Хенри се бием в клетка, това ще разпродаде залите. Само ние двамата можем да направим нужното шоу. Разбира се, не се съмнявам, че ще спечеля, но сега, когато аурата му е разбита, победата ми над него няма да струва толкова много. И това ме дразни. Този глупак има огромен ум да ме избягва, защото бих го унищожил напълно. 

Няма смисъл да казвам колко, но определено бих го изпратил на почивка за няколко дни. Сега нямам нищо против Двалишвили, все пак той спечели шанса си, но Сехудо ще ми донесе повече пари. Той привлича повече внимание, освен това между нас има вражда, която можем да разрешим. Както казах, жалко е, че не се получи. Това е късмет за Сехудо, защото избяга от лопатата на гробаря.“, сподели О'Мали.

Ще успее ли О'Мали да бие Двалишвили ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес