Зареждане

Сергей Павлович: Готов съм за всичко в битката с Къртис Блейдс

Сергей Павлович: Готов съм за всичко в битката с Къртис Блейдс
Публикувано на: Април 21, 2023 в 16:02 ч
Руският ММА боец в тежка категория на UFC Сергей Павлович говори за предстоящата си битка с Къртис Блейдс.

Двамата бойци ще оглавят събитието UFC on ESPN+ 81, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас. Павлович и Блейдс имат претенции към титлата в тежка категория. Тази битка може да излъчи безспорен претендент за златото.

Павлович е с рекорд 17-1 в ММА и е в серия от 5 поредни победи с нокаут в първия рунд. За последно той нокаутира Тай Туиваса за 54 секунди в края на 2022 година. Сергей печели 14 от срещите си с нокаут.

Единствената му загуба е с нокаут от Алистър Овърийм през 2018 година. Павлович е бивш шампион на FNG. 14 oт неговите победи са в първия рунд. Той е готов за всичко, което Къртис може да предложи.

„Победителят от битката ни с Блейдс ще получи ли шанс за титлата ? В момента не мисля за бъдещето. Мисля и се концентрирам само върху предстоящата битка. Мисля, че ще бъде страхотно шоу, страхотна битка. 

Двама бойци, които няма да отстъпят. И двамата не искаме да даваме шанс на другия. Всеки има своите качества. Така че мисля, че ще бъде забавна битка. Всеки, който ни гледа, ще види шоуто. 

Блейдс казва, че нямам защита срещу сваляне. Да видим дали може да ме свали на земята. Готов съм на всичко, което той може да предложи.“, каза Павлович на пресконференцията.

Каква е вашата прогноза ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес