Зареждане

Сехудо: Чимаев трябва да бие Уитакър, за да стигне до Адесаня

Сехудо: Чимаев трябва да бие Уитакър, за да стигне до Адесаня
Публикувано на: Септември 20, 2022 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC в категория муха и петел Хенри Сехудо (16-2) вярва, че Хамзат Чимаев (12-0) трябва да се изправи срещу бившия шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър (24-6), преди да се изправи срещу настоящия шампион Израел Адесаня (23-1 ).

„Ако Хамзат казва истината, ако той наистина иска да се бие с Израел, тогава той трябва да победи Робърт Уитакър. Победата над Уитакър е най-добрият начин да си осигурите шанс за титлата в средна категория.

Битката между Хамзат и Пауло Коста ? Наистина не искам да гледам този двубой. Сигурен съм, че Коста  ще се съгласи да се бие с него, но не съм сигурен дали Чимаев ще се съгласи на това. 

Струваше ми се, че Хамзат не е много заинтересован от тази битка.“, каза Сехудо пред Helen Yee Sports. 

Чимаев се намира в много добра ситуация. Той е на една победа от титлата в полусредна категория. Спокойно може да кажем, че ако Чимаев победи Уитакър, тогава той ще получи шанс срещу Адесаня. "Borz" не спира да говори, че иска да е двоен шампион.

За съжаление той вече сподели, че не иска да се бие с Уитакър. Робърт от своя страна също не е готов да се бие с Чимаев. Двамата явно се харесват и се съгласиха да тренират заедно. Предстои да видим какво ще измислят от UFC за чеченската звезда.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес