Зареждане

Перейра защити Оливейра след загубата: Никой не знае през какво преминава той извън клетката

Перейра защити Оливейра след загубата: Никой не знае през какво преминава той извън клетката
Публикувано на: Април 29, 2024 в 09:00 ч
Алекс Перейра, носител на титлата в лека тежка категория, сподели думи на насърчение към бившия шампион в лека категория Чарлз Оливейра след спорното му поражение с решение на UFC 300 този месец и призова бразилеца да почерпи вдъхновение от способността му да се възстанови след загубата с нокаут от Израел Адесаня само преди година.

Оливейра, настоящ претендент номер две в лека категория, участва в главната карта на UFC 300 по-рано този месец заедно с бразилския си сънародник Перейра - самият той претърпя спорно поражение с разделено решение от изгряващия претендент Арман Царукян.

Обещавайки да се завърне триумфално след неуспеха си с решение, Оливейра беше подкрепен и защитен от своя сънародник Перейра - който призова бившия шампион в лека категория да продължи, черпейки вдъхновение от собствените си поражения.

"Минах през това", каза Алекс Перейра за загубата на Чарлс Оливейра с решение на UFC 300. "Чарлз Оливейра трябва да види дали е допуснал грешка срещу Арман Царукян. Понякога губим, но не защото сме допуснали грешка. Той трябва да види дали ще има промени, да направи нещо различно."


"Никой не знае през какво преминава той и извън света на битките", каза Перейра за Чарлс Оливейра. "Важното е той да знае дали има нещо, което да коригира, и да се опита да го поправи по някакъв начин". 

Настоявайки, че лъвът в него "все още е гладен" въпреки поражението от Царукян, Оливейра прецени възможностите си, включително реванши срещу другия участник в картата - Макс Холоуей, като предложи бъдещ реванш с хаваеца за шампионската титла в BMF след категоричната му победа.

С кого бихте искали да се бие Чарлс Оливейра при завръщането си?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес