Зареждане

Патрики Фрейре: Надцених Усман Нурмагомедов

Патрики Фрейре: Надцених Усман Нурмагомедов
Публикувано на: Декември 2, 2022 в 00:00 ч
Бразилският състезател по смесени бойни изкуства Патрики Фрейре разкри най-голямата си грешка в битката с Усман Нурмагомедов.

Бившият шампион в лека категория вярва, че е надценил своя колега от Дагестан. Фрейре и Нурмагомедов се биха за титлата в края на миналия месец. Усман успя да го победи с решение на съдиите и го свали от трона.

Така Патрики не успя да защити титлата и загуби за 3-ти път в последните си 4 битки за Bellator. Фрейре вярва, че Усман не е най-добрият в категорията. Той се надява двамата да се срещат в турнира през 2023 година.

„Надцених го. След като прегледах битката, разбрах, че основната ми грешка беше, че се отнасях с Усман твърде уважително заради фамилното му име. 

Бях толкова притеснен как да не допусна тейкдаун, че изобщо не наложих стила си. Трябваше да се бия през цялата битка по начина, по който го направих в последния рунд. 

Надявам се Усман да участва в турнира. Мисля, че Тофик Мусаев и Александър Шаблий са по-силни бойци. Така че, ако се срещне с един от тях, вероятно ще остана без реванш през следващата година.“, каза Фрейре в интервю за Sherdog. 

Прав ли е Фрейре за Нурмагомедов ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес