Зареждане

О'Мали към Стрикланд: Не е професионално да биеш стриймър

О'Мали към Стрикланд: Не е професионално да биеш стриймър
Публикувано на: Февруари 18, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали беше ужасен и отвратен от отношението, което бившият шампион Шон Стрикланд показа към стриймъра Sneako. 

Миналата седмица "Sneako" отиде в UFC Performance Institute, след като се скараха със Стрикланд няколко дни по-рано. За да успокои малко нещата между двамата, младият инфлуенсър прие предложението на Шон да направят спаринг. Бившият шампион обаче не се съобрази с голямата липса на опит на опонента си и го наби сериозно.

Стрикланд дори не забеляза хвърлената в клетката кърпа. Това видео обиколи света и разбираемо не убягна от вниманието на настоящия шампион в категория петел Шон О'Мали. Веднага се наложи да смъмри подобаващо съименника си.

„Това, което направи Стрикланд е отвъд границите. Това, че е професионален спортист, не означава, че може да си позволи да бие по-слаб. Ако бях в залата и някой се приближи до мен и каже, че иска да тренира с мен, нямаше да го бия като куче само за да погаля егото си. 

Това е разликата между нас. Стрикланд обаче явно е искал да нарани момчето, което си личи и от видеозаписа. Стрикланд, като професионалист, трябваше да отговори на хвърлената кърпа. Хавлиената кърпа винаги е означавала край. Ако не спреш при хвърлена кърпа, значи не си професионалист. 

Това, което Шон направи, беше пълно разрушаване с ясното намерение да нарани другия човек.“, каза О'Мали в канала си в YouTube.

Съгласни ли сте с О'Мали ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес