Зареждане

Майкъл Пейдж: UFC побързаха да ме привлекат, след като се появих в PFL

Майкъл Пейдж: UFC побързаха да ме привлекат, след като се появих в PFL
Публикувано на: Декември 21, 2023 в 02:00 ч
Майкъл Пейдж, известният боец в полусредна категория, разкри, че появяването му в PFL е изиграло решаваща роля за преминаването му към UFC.

Този хитър трик бележи нова фаза в кариерата му в бойните изкуства. Миналия уикенд Дейна Уайт обяви подписването с Пейдж, който вече има насрочен двубой. "Venom" ще се бие с Кевин Холанд на UFC 299, което ще се проведе през март. Пейдж, бивш претендент в Bellator, обяви своя статут на свободен агент по-рано тази година и имаше широк набор от възможности.

Въпреки интереса от ONE Championship и PFL, Пейдж реши, че иска в UFC. Въпреки че загатваше за този ход от месеци, бившата звезда на Bellator се появи в PFL по-рано този месец. На PFL Europe 4 той застана лице в лице със Седрик Думбе. Това е накарало UFC да се стреснат и веднага да отправят оферта за привличането му.

"Вече бяхме флиртували с хората от UFC. Представиха ме на UFC като най-горещия свободен агент на пазара. Говорихме това, онова, бла, бла, бла, и после нищо. Отидох в PFL, а това раздвижи нещата. Това беше малко битка на търг, но буквално последните 48 часа бяха луди. 

Марката UFC, както знаете, ние се познаваме от много години. Това винаги е било цел. Дори когато започнах MMA, крайната цел беше да отида в UFC, никога не е било намерението да бъда с Bellator. Това ми се стори като странична стъпка. 

Bellator беше голяма организация, която се интересуваше от мен след първата ми битка. Чувствах ги като трамплин.", сподели Пейдж.

Ще успее ли Пейдж да постигне успехи в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес