Зареждане

Майкъл Пейдж: Победих Кевин Холанд, защото бях по-добър от него

Майкъл Пейдж: Победих Кевин Холанд, защото бях по-добър от него
Публикувано на: Март 12, 2024 в 02:00 ч
Майкъл "Венъм" Пейдж след успешния си дебют в UFC, призна, че не е дал най-доброто представяне в кариерата си, но си е свършил работата и победи Кевин Холанд.

На UFC 299 бившата звезда на Bellator победи Кевин Холанд със съдийско решение. Кевин очевидно не можа да се справи с уникалния карате стил на новобранеца. Въпреки че отстрани може да изглежда, че популярният MVP си върши работата, докато танцува в октагона, самият той призна, че се е почувствал неочаквано напрегнат по време на битката:

„Венъм“ Пейдж забеляза по време на битката, че съперникът му Кевин Холанд има проблеми със стила, тъй като ставаше все по-напрегнат по време на битката. В крайна сметка Пейдж си свърши работата, но искал да се представи по-добре.

"Беше странно от началото до края. Чувствах се уверен, но когато влязох в клетката, не беше толкова много, че загубих увереност, но тялото ми не работеше така, както исках. Не знам откъде дойде, но ми беше дебют. Направих каквото трябваше, за да спечеля. 

Чувствах се много по-добре от него.. Чувствам, че можех да направя повече и определено можех да го довърша, но победих. Определено можех да кажа, че той беше разочарован. Аз бях много по-бърз от него. Свикнал съм да удрям хората, така че просто се справих по-добре.

Изправих се срещу страхотен боец в лицето на Кевин Холанд, човек на върха в класацията на UFC. Така че не се чувствам припрян.", сподели Пейдж.

36-годишният Майкъл Пейдж подобри рекорда си до 22-2. В кариерата си той спечели 13 пъти с нокаут, 3 пъти със събмишън и 6 пъти със съдийско решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес